Rugăciune către Sfinții Heruvimi, Serafimi, Arhangheli, Îngeri de Lumină, Sfintele Scaune Cerești, Domnii, Puteri Cerești, Stăpânii, Începătorii


Sfinților Serafimi
vă rugăm ajutați-ne să aprindem iubirea pentru Dumnezeu în inimile noastre, ajutați-ne să incălzim și să Îndumnezeim iubirea pentru Dumnezeu. Sfinților Heruvimi vă rugăm înțelepțiți-ne, ajutați-ne și luminați-ne sufletele cu Duhul Cunoașterii Cea de Sus. Sfintelor Scaune Ceresti vă rugăm dăruiți-ne Duhul Dreptei Judecăți, pentru noi și mai ales pentru cei care stăpânesc peste oameni și-i înțelepțesc. Sfintelor Domnii, dăruiți-ne nouă oamenilor, puterea stăpânirii și a înțeleptei folosiri a celor încredințate vieții noastre, în această lume. Sfintelor Puteri Cerești vă rugăm ajutați-ne în toate lucrările noastre și dați-ne mărire de suflet în ispite și în puteri, ajutați-ne să lucrăm pentru caștigarea Împărației Cerurilor. Sfintelor Stăpânii care aveți puteri peste lucrurile diavolești, vă rugăm luminați-ne, protejați-ne și ajutați-ne să iesim biruitori în lupta cu cel rău, pentru câștigarea Împărăției Cerurilor, care se câstigă cu biruința asupra oamenilor și a gândurilor vrăjmașe lor. Sfintelor Începătorii, care rânduiți Ingerii cei mai de jos, pentru slujiri poruncite de Dumnezeu peste neamuri și ținuturi, vă rugăm ridicați-i pe trepte de cinste pe cei destoinici între oameni și povățuiți-i spre cinstirea de Dumnezeu și spre necăutarea câștigului lor. Sfinților Arhangheli, care vestiți tainele Lui Dumnezeu, prorociile și Voia Domnului, înmulțiți în oameni credința și înțelegerea Voii Lui Dumnezeu și ajutați-ne cum puteți și cât puteți, ca să ieșim biruitori în lupta cu cei răi. Sfinților Îngeri de Lumină, Ocrotitori, Inspiratori, Păzitori, voi Toți Sfinților Îngeri, vă rugăm să ne iertați ca prin păcatele noastre adesea vă ingreunăm lucrarea voastră în raport cu noi, vă rugăm să ne ridicați atunci când cădem sub povara păcatelor. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să dăruiasca putere multă, Haruri Sfinte și mari daruri Sfinților Serafimi, Heruvimi, Sfintelor Scaune Cerești, Domnii, Stăpânii, Începătorii, Sfinților Arhangheli și Tuturor Sfinților Îngeri pentru tot ajutorul lor cel sfânt. Amin!

Reclame

2 Responses to Rugăciune către Sfinții Heruvimi, Serafimi, Arhangheli, Îngeri de Lumină, Sfintele Scaune Cerești, Domnii, Puteri Cerești, Stăpânii, Începătorii

  1. Maria spune:

    Frumoasa rugaciune-ar trebui sa o s[unem macar odata pe saptamana,Sa vad cum pot sa o trenscriu si pe urma sa ma rog de Nelu sa mi-o printeze.Este de multiplicat si raspandit.

  2. Calin spune:

    Apocalipsa 22
    8. Eu, Ioan, am auzit și am văzut lucrurile acestea. Și, după ce le-am auzit și le-am văzut, m-am aruncat la picioarele îngerului care mi le arăta, ca să mă închin lui.
    9. Dar el mi-a zis: „Ferește-te să faci una ca aceasta! Eu sunt un împreună-slujitor cu tine și cu frații tăi, prorocii, și cu cei ce păzesc cuvintele din cartea aceasta. Închină-te lui Dumnezeu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: