Rugaciune catre Sfintii Heruvimi, Serafimi, Arhangheli, Ingeri de Lumina, Sfintele Scaune Ceresti, Domnii, Puteri Ceresti, Stapanii, Incepatorii


Sfintilor Serafimi
va rugam ajutati-ne sa aprindem iubirea pentru Dumnezeu in inimile noastre, ajutati-ne sa incalzim si sa Indumnezeim iubirea pentru Dumnezeu. Sfintilor Heruvimi va rugam inteleptiti-ne, ajutati-ne si luminati-ne sufletele cu Duhul Cunoasterii Cea de Sus. Sfintelor Scaune Ceresti va rugam daruitin-ne Duhul Dreptei Judecati, pentru noi si mai ales pentru cei care stapanesc peste oameni si-i inteleptesc. Sfintelor Domnii, daruiti-ne noua oamenilor, puterea stapanirii si a inteleptei folosiri a celor incredintate vietii noastre, in aceasta lume. Sfintelor Puteri Ceresti va rugam ajutati-ne in toate lucrarile noastre si dati-ne marire de suflet in ispite si in puteri, ajutati-ne sa lucram pentru castigarea Imparatiei Cerurilor. Sfintelor Stapanii care aveti puteri peste lucrurile diavolesti, va rugam luminati-ne, protejati-ne si ajutati-ne sa iesim biruitori in lupta cu cel rau, pentru castigarea Imparatiei Cerurilor, care se castiga cu biruinta asupra oamenilor si a gandurilor vrajmase lor. Sfintelor Incepatorii, care randuiti Ingerii cei mai de jos, pentru slujiri poruncite de Dumnezeu peste neamuri si tinuturi, va rugam ridicati-i pe trepte de cinste pe cei destoinici intre oameni si povatuiti-i spre cinstirea de Dumnezeu si spre necautarea castigului lor. Sfintilor Arhangheli, care vestiti tainele Lui Dumnezeu, prorociile si Voia Domnului, inmultiti in oameni credinta si intelegerea Voii Lui Dumnezeu si ajutati-ne cum puteti si cat puteti, ca sa iesim biruitori in lupta cu cei rai. Sfintilor Ingeri de Lumina, Ocrotitori, Inspiratori, Pazitori, voi Toti Sfintilor Ingeri, va rugam sa ne iertati ca prin pacatele noastre adesea va ingreunam lucrarea voastra in raport cu noi, va rugam sa ne ridicati atunci cand cadem sub povara pacatelor. Ne rugam Bunului Dumnezeu sa daruiasca putere multa, Haruri Sfinte si mari daruri Sfintilor Serafimi, Heruvimi, Sfintelor Scaune Ceresti, Domnii, Stapanii, Incepatorii, Sfintilor Arhangheli si Tuturor Sfintilor Ingeri pentru tot ajutorul lor cel sfant. Amin!

Anunțuri

2 Responses to Rugaciune catre Sfintii Heruvimi, Serafimi, Arhangheli, Ingeri de Lumina, Sfintele Scaune Ceresti, Domnii, Puteri Ceresti, Stapanii, Incepatorii

  1. Maria spune:

    Frumoasa rugaciune-ar trebui sa o s[unem macar odata pe saptamana,Sa vad cum pot sa o trenscriu si pe urma sa ma rog de Nelu sa mi-o printeze.Este de multiplicat si raspandit.

  2. Calin spune:

    Apocalipsa 22
    8. Eu, Ioan, am auzit și am văzut lucrurile acestea. Și, după ce le-am auzit și le-am văzut, m-am aruncat la picioarele îngerului care mi le arăta, ca să mă închin lui.
    9. Dar el mi-a zis: „Ferește-te să faci una ca aceasta! Eu sunt un împreună-slujitor cu tine și cu frații tăi, prorocii, și cu cei ce păzesc cuvintele din cartea aceasta. Închină-te lui Dumnezeu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: